Melding

Bestellingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. Het kan enkele weken duren alvorens u uw bestelling ontvangt. 

Een groot deel van de bollen en knollen die wij in het voorjaar verzenden is niet winterhard, we houden rekening met de temperatuur in het land van bestemming voordat we verzenden.

EU-BTW-Richtlijnen: Vanwege EU-btw-richtlijnen moet het btw-tarief van het land van bestemming berekend worden. Bestelt u vanuit buiten Nederland dan heeft dit gevolg op de hoogte van de totaalprijs van uw bestelling.

Hyacinthoides

Bent u op zoek naar een kleurrijke toevoeging aan uw tuin? Maak kennis met de Hyacinthoides, ook wel bekend als Boshyacint. Een bloem die niet alleen schoonheid brengt, maar ook een vleugje wildernis. 

Hyacinthoides

Bent u op zoek naar een kleurrijke toevoeging aan uw tuin? Maak kennis met de Hyacinthoides, ook wel bekend als Boshyacint. Een bloem die niet alleen schoonheid brengt, maar ook een vleugje wildernis. 

Actieve filters

Wat maakt de Hyacinthoides (Boshyacint) uniek?

Hyacinthoides, afgeleid van het Griekse woord ‘’Hyakinthos’’, staat bekend om zijn elegante klokvormige bloemen en prachtige tinten die variëren van diepblauw tot lila en wit. Deze vaste plant groeit het beste in bosrijke gebieden.

Hyacinthoides (Boshyacint) in je tuin

De Hyacinthoides (Boshyacint) zijn bijzondere bloemen vanwege onder andere de volgende eigenschappen:

1. Makkelijk te onderhouden: Hyacinthoides (Boshyacint) groeit het beste in vochtige, goed doorlatende grond. Het is een winterharde plant en vereist minimale inspanning om goed te kunnen groeien. Eenmaal geplant, kun je jaar na jaar genieten van de prachtige bloei.

2. Voorjaarspracht: deze bloem komt tot leven in het voorjaar en brengt een golf van kleur met zich mee. 

3. Ideaal voor schaduwrijke plekken: Hyacinthoides (Boshyacint) voelt zich thuis in de schaduwrijke hoeken van je tuin. Waar andere bloemen moeite hebben om te bloeien, is dit een perfecte plek voor de Hyacinthoides (Boshyacint).

4. Aantrekkelijk voor bijen en vlinders: Hyacinthoides (Boshyacint) bevordert een gezond ecosysteem in je tuin want belangrijke bestuivers zoals bijen en vlinders zijn er gek op.

Tips bij het planten

Wij vinden het belangrijk dat u lang plezier heeft van de Hyacinthoides (Boshyacint). Wij geven u dan ook een aantal tips voor het planten zodat ze lang meegaan:

1. De timing is erg belangrijk: plant de bollen in de herfst voor de beste resultaten in het voorjaar. Kies een locatie met gedeeltelijke schaduw voor optimale groei.

2. Goede bodemvoorbereiding: zorg voor goed doorlatende grond en voeg compost toe om de voedingsstoffen te verrijken.

3. Ruimte voor uitbreiding: Hyacinthoides (Boshyacint) vermeerderen zich. Houd er dus rekening mee dat u de bollen voldoende ruimte geeft om zich te verspreiden.

Hyacinthoides (Boshyacint) kopen

Ontdek de verschillende Hyacintoides (Boshyacint) bij Verberghe.nl. Kies uit verschillende kleuren en breng een vleugje natuurlijke schoonheid naar je tuin. 

Het bestellen van de Hyacinthoides (Boshyacint) gaat eenvoudig. In ons uitgebreide assortiment kunt u een keuze maken en de bestelling online plaatsen. Wij zorgen ervoor dat de Hyacinthoides (Boshyacint) zorgvuldig worden ingepakt en verstuurd.

Heeft u vragen over de Hyacinthoides (Boshyacint)? Of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.