VERBERGHE BLOEMBOLLEN

Verberghe bloembollen is een handelaar in bloembollen met daarbij een webshop, volgens ons een wezenlijk verschil met zomaar een willekeurige webshop. In tegenstelling met veel webshops kunt u op onze site dan ook het bezoekadres, telefoonnummer en het nummer van de Kamer van Koophandel vinden. Bovendien staat bij ons altijd de bolmaat vermeld, zodat u weet wat u koopt en niet hoeft af te wachten hoe groot (of klein!) de door u gekochte bolletjes zijn.

Bij ons kunt u alles vinden dat u van een goede bloembollenleverancier mag verwachten: service, klantvriendelijkheid, vakkennis, een goede bolmaat, soortechtheid en een groot assortiment

Ondanks ons grote sortiment hechten wij veel waarde aan een aantal in onze ogen essentiële voorwaarden, namelijk: service, kwaliteit en bovenal soortechtheid! Slechts indien u zelf aangeeft dat wij een artikel eventueel mogen vervangen dan zullen wij dit doen. In alle andere gevallen is het bij ons: op = op, volgend jaar beter! 

Ons bedrijf richt zich uitsluitend op de Europese markt. Met deze website op de Benelux, de Duitstalige site www.blumenzwiebel.nl voor het Duitse taalgebied en met onze Engelstalige site www.eurobulb.nl op de rest van Europa. Wij hebben bewust voor deze splitsing gekozen om onze Nederlandse en Belgische klanten een prijs te kunnen bieden waarin niet de (hoge) verzendkosten naar andere landen in Europa doorberekend zijn.

Sinds 2017 is Verberghe Bloembollen een onderdeel van N&V Bulbs Group. 

Jan van den Bergh, oprichter van Verberghe bloembollen, overleed op 2 april 2024.

Zuider Leidsevaart 12, 2182 ND Hillegom

Telefoon: 0252-728100 – E-mail info@verberghe.nl

KvK 83277366