Melding

Profiteer nu van onze Seizoensopruiming

De verkoop van zomerbloeiers stopt 20 mei. 

Vanaf juni zijn de voorjaarsbloeiende bol- en knolgewassen, waaronder ons grote assortiment tulpen en narcissen, weer te bestellen.

EU-BTW-Richtlijnen: Vanwege EU-btw-richtlijnen moet het btw-tarief van het land van bestemming berekend worden. Bestelt u vanuit buiten Nederland dan heeft dit gevolg op de hoogte van de totaalprijs van uw bestelling.

Fritillaria

Fritillaria, ook wel bekend als de Kievitsbloem, is een bloem die niet alleen de lentetuinen siert, maar hij draagt ook een rijke geschiedenis met zich mee. Met zijn kenmerkende klokvormige bloemen en sierlijke bladeren, is Fritillaria een genot voor alle tuinliefhebbers.

Fritillaria

Fritillaria, ook wel bekend als de Kievitsbloem, is een bloem die niet alleen de lentetuinen siert, maar hij draagt ook een rijke geschiedenis met zich mee. Met zijn kenmerkende klokvormige bloemen en sierlijke bladeren, is Fritillaria een genot voor alle tuinliefhebbers.

Actieve filters

De kenmerken van Fritillaria (Kievitsbloem)

Om meerdere redenen is de Fritillaria (Kievitsbloem) een unieke aanwinst voor uw tuin:

1. Elegante bloemen: de Fritillaria (Kievitsbloem) onderscheidt zich door zijn unieke bloemvorm en opvallende kleuren. De klokvormige bloemen variëren van diep rood tot zacht roze en wit, waardoor ze een opvallende toevoeging zijn aan elke tuin.

2. Gemakkelijk te verzorgen: deze bloem doet het goed in de meeste tuinomstandigheden. Het heeft weinig onderhoud nodig en doet het goed in goed doorlatende grond. Het is een favoriet voor zowel beginnende als ervaren tuiniers.

3. Vroegbloeiend: Fritillaria (Kievitsbloem) is één van de vroegst bloeiende lentebloem. De bloeiperiode valt vaak in het vroege voorjaar, wat het een prachtige aanvulling maakt op tuinen net na de wintermaanden.

Waarom Fritillaria (Kievitsbloem) kiezen?

1. Tuinpracht: een Fritillaria (Kievitsbloem) voegt een vleugje pracht toe aan uw tuin met zijn opvallende bloemen. Of u nu een kleurrijke bloemenborder wilt creëren of uw bestaande tuin wil opvrolijken, de Fritillaria (Kievitsbloem) is altijd een goed keuze.

2. Lentefrisheid: Fritillaria (Kievitsbloem) is één van de vroegst bloeiende bloemen en kondigt zijn komst aan met levendige kleuren en een verfrissende uitstraling. Het is de perfecte manier om uw buitenruimte op te vrolijken na de wintermaanden.

3. Duurzaamheid: Fritillaria (Kievitsbloem) is niet alleen mooi, maar ook duurzaam. Het is een winterharde bloem die jaar na jaar terugkomt, waardoor u er weinig werk voor hoeft te doen maar er wel veel voor terugkrijgt.

Tips voor het kweken van Fritillaria (Kievitsbloem)

Wij willen dat u lang plezier heeft van de Fritillaria (Kievitsbloem). Wij geven u een aantal tips voor het planten en onderhouden van de plant:

1. Planttijd: plant de bollen in de herfst voor de beste resultaten in het voorjaar.

2. Zonlicht: Fritillaria (Kievitsbloem) doet het het beste in de volle zon tot halfschaduw.

3. Bodemkwaliteit: zorg voor goed doorlatende, vruchtbare grond voor optimale groei.

4. Water geven: matig water geven is voldoende.

Fritillaria (Kievitsbloem) kopen/bestellen 

Geef een vleugje kleur aan uw tuin met de hoogwaardige bloembollen Fritillaria (Kievitsbloem) van Verberghe.nl. als leverancier van bloemen en planten bieden wij een uitgebreide selectie van Fritillaria (Kievitsbloem) soorten, zorgvuldig gekweekt en van de hoogste kwaliteit.

Heeft u vragen over het kweken van Fritillaria (Kievitsbloem) of welke soort het beste past in uw tuin? Het team van Verberghe staat klaar om uw vragen te beantwoorden en advies te geven. 

Breng de vrolijke Fritillaria (Kievitsbloem) naar uw tuin en bestel vandaag nog bij Verberghe.