Melding

Bestellingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. Het kan enkele weken duren alvorens u uw bestelling ontvangt. 

Een groot deel van de bollen en knollen die wij in het voorjaar verzenden is niet winterhard, we houden rekening met de temperatuur in het land van bestemming voordat we verzenden.

EU-BTW-Richtlijnen: Vanwege EU-btw-richtlijnen moet het btw-tarief van het land van bestemming berekend worden. Bestelt u vanuit buiten Nederland dan heeft dit gevolg op de hoogte van de totaalprijs van uw bestelling.

Hippeastrum

Hippeastrum, ook wel bekend als Amaryllis, is een prachtige, weelderige bloem. Met haar majestueuze bloemen en eenvoudige verzorging is de Hippeastrum (Amaryllis) een goede keuze voor zowel ervaren als beginnende tuiniers.

Klik hier om de groepsindeling te bekijken. 

Wilt u meerdere jaren kunnen genieten van de bloei van uw amaryllis? Klik hier om de bolbehandeling voor meerjarenbloei te bekijken.

Hippeastrum

Hippeastrum, ook wel bekend als Amaryllis, is een prachtige, weelderige bloem. Met haar majestueuze bloemen en eenvoudige verzorging is de Hippeastrum (Amaryllis) een goede keuze voor zowel ervaren als beginnende tuiniers.

Klik hier om de groepsindeling te bekijken. 

Wilt u meerdere jaren kunnen genieten van de bloei van uw amaryllis? Klik hier om de bolbehandeling voor meerjarenbloei te bekijken.

Actieve filters

Oorsprong en kenmerken van Hippeastrum (Amaryllis)

Hippeastrum (Amaryllis) komt van oorsprong uit Zuid-Amerika en is sindsdien wereldwijd bekend als een bloem met schoonheid. De kenmerkende bloemen van zijn verkrijgbaar in een breed assortiment van kleuren, van helder wit en diep rood tot zacht roze en tweekleurige soorten. De bijzondere bloemstelen kunnen wel 60 cm lang worden, waardoor ze een opvallende aanvulling zijn op iedere tuin of binnenruimte. 

Verzorging van Hippeastrum (Amaryllis)

Hippeastrum (Amaryllis) staat niet alleen bekend om haar indrukwekkende uiterlijk, maar ook om haar gemakkelijke verzorging. Wij geven u graag enkele tips om het beste uit uw Hippeastrum (Amaryllis) te halen. 

1. Plantlocatie: kies een verlichte plek, binnen of buiten voor uw Hippeastrum (Amaryllis). Ze gedijen goed in helder, indirect licht.

2. Grondvereisten: zorg voor goed doorlatende potgrond voor geplante bollen. Een goede luchtcirculatie is essentieel.

3. Water geven: houd de grond gelijkmatig vochtig tijdens de groeiperiode, maar vermijd overtollig water om wortelrot te voorkomen.

4. Temperatuur: Hippeastrum (Amaryllis) gedijt het beste bij temperaturen tussen de 20-25 graden tijdens de bloeiperiode en kan koeler zijn tijdens de rustperiode.

5. Bemesting: gebruik een uitgebalanceerde meststof tijdens het groeiseizoen om gezonde groei te bevorderen.

Hippeastrum (Amaryllis) bol kopen bij Verberghe.nl

Bij Verberghe.nl bieden wij een uitgebreide selectie van Hippeastrum (Amaryllis) soorten, ieder met zijn eigen charme. Enkele van onze items zijn:

1. Hippeastrum (Amaryllis) ‘Red Lion’: een krachtige soort met diep rode bloemen die onmiddellijk de aandacht trekken:

2. Hippeastrum (Amaryllis) ‘Charisma’: een tweekleurige schoonheid met bloemblaadjes die variëren van wit tot zachtroze, waardoor er een mooi kleurenspel ontstaat.

3. Hippeastrum (Amaryllis) ‘Ambiance’: een opvallend soort met grote bloemen die een warme en uitnodigende sfeer creëert. De bloemblaadjes hebben meestal een combinatie van zachte tinten, zoals roze en wit, waardoor het een charmante bloem wordt.

4. Hippeastrum (Amaryllis) ‘Giant Amadeus’: zoals de naam al doet vermoeden, staat ‘Giant Amadeus’ bekend om zijn grote bloemen en indrukwekkende verschijning. De bloemblaadjes kunnen verschillende tinten hebben, variërend van dieprood tot bordeaux.

5. Hippeastrum (Amaryllis) ‘Très chic’: ‘Très Chic’ straalt elegantie uit met zijn verfijnde bloemen in zachte kleuren. De bloemblaadjes hebben vaak een lichte textuur, waardoor een chique uitstraling ontstaat.

Voeg een vleugje unieke bloem toe aan uw tuin of huis met de bijzondere Hippeastrum (Amaryllis). Koop uw favoriete soort bij Verberghe.nl en creëer een bloemenmeesterwerk waar u het hele jaar door van kunt genieten. Neem contact met ons op voor advies en meer informatie over ons assortiment.