EU-BTW-Richtlijnen: Vanwege EU-btw-richtlijnen moet het btw-tarief van het land van bestemming berekend worden. Bestelt u vanuit buiten Nederland dan heeft dit gevolg op de hoogte van de totaalprijs van uw bestelling.

Dahlia

Wilt u uw tuin transformeren met levendige kleuren? Overweeg dan Dahlia’s toe te voegen. Dahlia’s zijn niet alleen prachtige bloemen, maar ook veelzijdige en gemakkelijk te verzorgen planten die een echte blikvanger vormen in elke tuin.

Dahlia

Wilt u uw tuin transformeren met levendige kleuren? Overweeg dan Dahlia’s toe te voegen. Dahlia’s zijn niet alleen prachtige bloemen, maar ook veelzijdige en gemakkelijk te verzorgen planten die een echte blikvanger vormen in elke tuin.

Actieve filters

Waarom Dahlia’s?

Wij zijn één van de belangrijkste leveranciers van Dahlia’s voor de particuliere tuin. In ons grote assortiment hebben wij veel exclusieve soorten. De Dahlia is ontzettend bekend en populair, en dat is niet voor niks:

1. Verbluffende diversiteit: Dahlia’s zijn er in overvloed aan vormen en kleuren. Van kleine pomponachtige bloemen tot grote enkele bloemen, u heeft de keuze uit een ruim assortiment bij Verberghe.nl met verschillende soorten Dahlia’s zodat er altijd iets past bij uw tuinontwerp.

2. Lange bloei: één van de opvallende kenmerken van Dahlia’s is de langdurige bloeiperiode. Van de vroege zomer tot de eerste vorst kunt u genieten van de prachtige bloemen.

3. Gemakkelijk te verzorgen: Dahlia’s vereisen minimale zorg. Met goed doorlatende grond en voldoende zonlicht gedijen Dahlia’s het beste. Regelmatig water geven en het verwijderen van verwelkte bloemen bevorderen een gezonde groei en een overvloedige bloei. 

Verschillende Dahlia’s van Verberghe.nl

Dat wij één van de belangrijkste leveranciers van Dahlia’s zijn, ziet u terug in ons assortiment. Met meer dan 200 verschillende soorten Dahlia’s is de keuze bij ons enorm en zitten er vast genoeg Dahlia’s naar uw wens bij. Wij lichten er een aantal voor u toe:

1. Dahlia ‘Café au Lait Twist’: de Dahlia staat bekend om zijn grote en opvallende bloemen met een prachtige café au lait kleur. Wat deze soort extra speciaal maakt, zijn de gedraaide bloemblaadjes die een unieke en elegante uitstraling geven.

2. Dahlia ‘Danique’: Danique is een compacte Dahlia met enkele bloemen en een prachtige dieprode kleur. De bloemen hebben een verfijnde uitstraling en vormen een mooie aanvulling op borders en bloemstukken.

3. Dahlia ‘Gallery Rembrandt’: Gallery Rembrandt staat bekend om zijn compacte groei en prachtige tweekleurige bloemen. De bloemblaadjes hebben een schilderachtig patroon, wat deze soort extra aantrekkelijk maakt.

4. Dahlia ‘Karma Pink Corona’: met de zachtroze kleur en mooie volle bloem, is ‘Karma Pink Corona’ een favoriet onder Dahlia-liefhebbers. De bloemen hebben een kenmerkende krans van bloemblaadjes die een prachtige corona vormen.

5. Dahlia ‘Senior’s Darkness’: de diep paarse Dahlia met grote, enkele bloemen. De intense kleur maakt het een opvallende keuze voor tuinen en bloem boeketten.

Dahlia bloembollen kopen

Wilt u Dahlia bloembollen kopen? Om er lang van te kunnen genieten geven wij u een aantal plant- en verzorgingstips:

Kies bij het planten van de Dahlia’s voor een goed doorlatende, vruchtbare grond. Ze houden van een vochtige, maar niet doorweekte grond. Wanneer de Dahlia’s geplant zijn, is het belangrijk om ze regelmatig te voorzien van water. Houd de grond regelmatig vochtig, vooral tijdens droge periodes. Wateroverlast moet echter worden vermeden, omdat te natte grond de wortels kan beschadigen. 

Sommige Dahlia soorten kunnen hoge stelen ontwikkelen die ondersteuning nodig hebben. Hiervoor kunt u het beste stakes of ringen om de stelen gebruiken ter ondersteuning en om te voorkomen dat ze doorbuigen.

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Wij staan voor u klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op door ons te mailen.